Talma Active Park

Aukioloajat:

Lokakuu: Arkisin suljettu (ryhmille auki sovitusti), la-su 10-18:00.
Kesäkauden päätösviikonloppu 27.-28.10. la-su kello 10-18:00. Päätösviikonlopun tarjous: Neljä kiipeilijää yhteishintaan 60€! Viikonlopun aikana mahdollista myös lunastaa Talman kausikortteja lipunmyynnistä.

Seikkailupuistossa kaverikeskiviikko ja opiskelijaperjantai! Kaverikeskiviikkona ja opiskelijaperjantaina* kaksi seikkailee yhden hinnalla!
*Alennus voimassa olevia opiskelijakortteja näyttämällä. Alennus voimassa vielä syyskuun ajan.


Syksy viilenee ja pikkujouluaika lähenee. Järjestämme pikkujouluja joko
perinteiseen tyyliin tai suosituilla aktiviteeteillämme höystettynä.
Kiipeilysessio tai värikuulasota on oiva aloitus hauskalle illalle.
Rinneravintolamme pikkujoulumenulta löytyy herkullisia vaihtoehtoja
jokaiseen makuun. Saatavilla myös saunat ja kokoustila tarvittaessa.
Illan ratoksi voi kauttamme varata myös trubaduurin tai bändin.

Kysy kauttamme myös edullisia bussikuljetuksia.

Tervetuloa nauttimaan!. Katso ryhmät ja yritykset.

Seikkailupuisto: 0400 716 882 (puiston aukiolon puitteissa)
Ryhmät ja varaukset: activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)
Ravintola: 0400716852 (puiston aukiolon puitteissa)

Uutta yrityksille ja ryhmille: Frisbee golf “green card” -kurssi

Kiinnostaako huippusuosittu frisbee golf? Haluaisitteko kokeilla? Järjestämme ohjattuja frisbee golf tapahtumia joissa käydään läpi lajin perusteet ja etiketti. Käydään perusheitot sekä eri kiekkotyypit läpi ja kierretään Talman rata yhdessä ohjaajan kanssa. Tapahtumaan yhdistettävissä esim. saunavuoro, ruokailu, kokoustilat…Tästä TYKY-aktivitetti joka sopii kaikille. Ryhmät ja tiedustelut: activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)

putti

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40kg. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä sekä pelata minigolfia (12 väylää). Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon/frisbee golf radalle.

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

 

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin. Paintball on oiva aktiviteetti esim. tyhy-päivälle tai firman tiimipäivään.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

hirssi

Frisbee golf

9-väyläinen metsärata varattavissa ryhmille. Järjestämme myös frisbee golf “green card” tapahtumia jossa voi oppia lajin perusteet.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki ensimmäistä kertaa myös kesäversiona. Pomppulinnoja, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena…sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

1 day ago

Talma Active Park -seikkailupuisto

Luukku numero 17:

Kaksi päivälippua Talma Active Park -kiipeilypuistoon ensi kesäksi yhden hinnalla 25€ (Ovh. 50€).

Lippuja myynnissä 1000kpl. Tarjous voimassa niin pitkään kuin lippuja riittää tai 24.12 saakka.

Tästä ostoksille: www.talmashop.com/lahjakortit/2kpl-kiipeily-paivalippu-kesalle-2019-p-587.html
... See MoreSee Less

View on Facebook

Syksy viilenee ja pikkujouluaika lähenee. Järjestämme pikkujouluja joko perinteiseen tyyliin tai suosituilla aktiviteeteillämme höystettynä.
Kiipeilysessio tai värikuulasota on oiva aloitus hauskalle illalle. Rinneravintolamme pikkujoulumenulta löytyy herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
Saatavilla myös saunat ja kokoustila tarvittaessa.
Illan ratoksi voi kauttamme varata myös trubaduurin tai bändin.

Kysy kauttamme myös edullisia bussikuljetuksia.

Tästä voit tutustua pikkujoulumenuumme: www.talmaski.fi/kesa/wp-content/uploads/2016/03/Pikkujoulu2018.docx
... See MoreSee Less

View on Facebook

La-su 27.-28.10. vietetään seikkailupuiston kesäkauden päätöstä. Viikonlopun tarjous: neljä henkilöä kiipeilemään yht. 60€. Kokoa siis porukka kasaan ja suuntaa Talmaan.

Seikkailupuisto ja ravintola ovat auki la-su 10-18:00.

PS. Mahdollisuus lunastaa myös Talman kausikortteja. Kausikortilla kiipeilyt -50%.

Kohdataan korkeuksissa! 👨‍👨‍👦‍👦🧗‍♀️🐈👋
... See MoreSee Less

View on Facebook

Syyslomalla 15.-21.10. seikkailupuisto auki joka päivä: ma-pe 12-19:00, la & su 10-18:00.

Tiistaista 16.10. alkaen voi lunastaa Talma Ski:n kausikortteja lipunmyynnistä. Syysloman kunniaksi kausikortilla kiipeily puoleen hintaan!

Käytettyjä vuokraamovälineitä on vielä jäljellä. Tarjolla on suksia, monoja, lautakenkiä ja lautoja sekä käytettyjä kypäriä ja sauvoja. Välineitä voi tulla katsomaan seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa.
... See MoreSee Less

View on Facebook