Talma Active Park

TERVETULOA SEIKKAILEMAAN!

Aukioloajat:

    Seikkailupuisto suljettu tältä syksyltä. Kiitos kaikille seikkailijoille! Talma Ski valmistautuu talvikauteen, tervetuloa laskemaan!

Seikkailupuiston laajennus valmis!

Kakkos- ja kolmosradan laajennukset ovat valmiit! Yhteensä 14 mitä erikoisempaa uutta estettä jotka sopivat myös perheen pienemmille. Eritysmaininta uudesta skidizipistä eli lasten pitkästä vaijeriliu’usta (ei painorajaa) joka kulkee hauskasti Werneri Parkin yli d:-)
Muita uusia esteitä:
-Jopo-pyörä vaijerilla
-palloliuku
-kierreportaat
-juustoseinä
-taikaovet

uudetesteet

5.7.2017 Uusi kiipeilyseinä on nyt avattu! Seinä kuuluu kantoradan ja seikkailupaketin hintaan. Korkeutta seinällä on n. 10 metriä.
kiipeilyukko1

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40kg. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbee golfata 18-väyläisellä radallamme sekä pelata minigolfia (12 väylää). Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon/frisbee golf radalle.

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

 

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

hirssi

Frisbee golf

18-väyläinen rata joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin kilpatason pelaajille kuin aloittelijoillekin.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki ensimmäistä kertaa myös kesäversiona. Pomppulinnoja, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena…sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

Kiitos kaikille seikkailijoille! Olemme sulkeneet seikkailupuiston tältä kesäkaudelta. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ensi lauantai & sunnuntai ovat seikkailupuiston viimeiset aukiolopäivät tänä syksynä. Tässä kopterivideota viime viikonlopulta. Tervetuloa seikkailemaan la-su 10-18:00 d:-)

Kiitos videosta Henry Finni.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Oiva syyskeli seikkailuun 😊 Olemme perjantaihin saakka auki 11-19:00 ja 10-18:00 la & su. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Järjestä pikkujoulut Talmassa! Aktiviteeteillä tai ilman.
Lue lisää: www.talmaski.fi/kesa/?page_id=20
... See MoreSee Less

View on Facebook

SYYSLOMALLA 16-20.10 olemme auki 11-19:00, Tervetuloa seikkailemaan!

Lokakuussa olemme muuten auki la-su 10-18:00. Arkisin olemme auki vain ryhmille ennakkovarauksella (pl. syysloma).

Lisätietoa: www.talmaski.fi/kesa/

Sijaitsemme täällä: goo.gl/maps/JETP8hhKTws
... See MoreSee Less

View on Facebook