Talma Active Park

Talma Active Parkin kiipeilypuisto, Werner Park, minigolf, paintball ja bike park on avattu!

Aukioloajat toistaiseksi:
Ma-Pe 12-20:00
La 11-18:00
Su 12-18:00

BIKEPARK:

Zone B (isot rinteet) aukioloajat:
Ke-Pe 14-20
La 12-18
Su 12-18

Lue lisää Bike Parkista TÄSTÄ!

Zone A (harjoittelurinteet) on auki aina seikkailupuiston mukaan.

Ravintola auki puiston aukioloaikojen mukaisesti.

*Aukioloajat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla esimerkiksi säästä johtuen. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät aina kotisivuiltamme.

Ryhmille olemme avoinna sopimuksen mukaan. Katso ryhmät ja yritykset.

Huomioithan, että alkuopastus vie aikaa noin 30 minuuttia ja viimeiset lähdöt radalla ovat 30min ennen sulkemista.
Aikaa radalle kannattaa varata vähintään 2-3 tuntia.

Huom: Puistossamme käytössä eritystoimenpiteet Covid-19 leviämisen ehkäisemiseksi.

Talma Active Park noudattaa tarkkoja erityistoimia Corona-tilanteen takia. Yhteistyökumppanimme Forset Group -riskienhallintaan erikoistunut yritys laati puistollemme tarkat toimintaohjeet joilla takaamme mahdollisimman turvallisen seikkailupäivän jokaiselle asiakkaallemme. Olemme rajanneet sisätilojen maksimihenkilömääriä, desinfioimme varusteet jokaisen asiakkaan käytön jälkeen ja kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota siisteyteen mm. desinfioimalla kriittiset pinnat säännöllisesti. HUOM: puistossamme on hanskojen käyttöpakko, voit tuoda omasi tai sitten ostaa meiltä kiipeilyyn sopivat hanskat hintaan 3,5€/pari. Meidän hanskat alkavat koosta 6, eli tätä pienemmille suosittelemme ottamaan omat mukaan kotoa! Lisätietoja tästä.

Uutta Talmassa: sähköfatbiken vuokraus! Lue lisää tästä. Varaa pyörä tästä.
fullfatsix

Luokkaretket, Tyhy-/Tyky-päivät, polttarit, synttärit kesälle 2020 varattavissa!

Talma Active Parkista saat täyden palvelun päivän joka räätälöidään juuri Sinun tarpeisiin! Valikoimasta löytyy esimerkiksi paintball ja kiipeilyradat sekä vähän rennompaan menoon soveltuva ikimetsän jooga. Seikkailupäivääsi voidaan yhdistää kokoustilat, saunat, ravintolapalvelut sekä tietenkin kuljetukset. Kysy lisää activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)

Talma Active Parkin kesähaaste on täällä! Myynnissä 100 kappaleen rajoitettu erä ennakkokausikortteja Talma Active Parkiin hintaan 79€ (norm. 140€)!

Lue lisää TÄSTÄ!

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40kg. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä sekä pelata minigolfia (12 väylää). Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon!

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

Seikkailupuisto: 0400 716 882 (puiston aukiolon puitteissa)
Ryhmät ja varaukset: activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)
Ravintola: 0400716852 (puiston aukiolon puitteissa)

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin. Paintball on oiva aktiviteetti esim. tyhy-päivälle tai firman tiimipäivään.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki ensimmäistä kertaa myös kesäversiona. Pomppulinnoja, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena…sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

Paintball-areena mintissä! Tervetuloa pelaamaan.

Varaukset ja tiedustelut: activepark(at)talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Werneri Park on auki tänä kesänä viimeistä päivää sunnuntaina 18.8. Lastenmaahan luvassa jotain uutta ja upeaa! Stay tuned!

Muu kesätoiminta jatkuu tuttuun tapaan!

Sykysyn aukioloajat:
Elo-syyskuu: ma-ti suljettu, ke-pe 14-20:00, la-su 10-18:00.
Lokakuu: ma-pe suljettu, la-su 10-18:00

Huom: ryhmille olemme auki sovitusti.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Haaste: suorita vaikein vitosratamme nopeammin kuin meidän Lasse. Lassen aika noin 2 minuuttia 50 sekuntia. Ei rissan käyttöä tai turvavaijerista kiinni pitämistä. Kaikille lassen voittaneille yksi ilmainen kiipeilylahjakortti. Tervetuloa koittamaan 😁 Vitosradan pituusvaatimus 160cm. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mimosa 1,5v ykkösradalla 😁🥰 tuleva ammattikiipeilijä 💪

Aukioloajat ja muut infot: www.talmaski.fi/kesa/

Sijaitsemme täällä: goo.gl/maps/pzky3PhFcoLeBPbK6
... See MoreSee Less

View on Facebook

Werneri Parkin uutuus: lasten kaivinkoneet! Sähkötoimiset kaivurit toimivat poleteilla, sisäänpääsyyn kuuluu yksi poletti, lisäpoletit 2€ /kpl. Kaivurit toimivat 5min yhdellä poletilla 👷🏻‍♂️👷‍♀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook