Talma Active Park

TERVETULOA SEIKKAILEMAAN KEVÄÄLLÄ 2018!

    Seikkailupuisto avautuu taas keväällä! Varaa luokkaretkesi tai ilmoita lapsesi mukaan hauskalle seikkailuleirille! HUOM: jos varaat luokkaretkesi touko-kesäkuulle 15.4 mennessä, kiipeilypuiston hinta per oppilas on vain 15€!

Kesän 2018 seikkailuleirit ja luokkaretket kouluikäisille nyt varattavissa!

Talma Active Park järjestää seikkailuleirejä tulevana kesänä seuraavasti:

Leiri 1: 4-8.6.2018
Leiri 2: 11-15.6.2018
Leiri 3: 30.07-3.8.2018

Leiripäivät kestävät klo 8:00-16:30. Ohjelmaan kuuluu seikkailua eri muodoissa, kiipeilyä, frisbee golfia, minigolfia, paintballia, Werneri Parkissa touhuamista, pomppulinnoja ja vaikka mitä! d:-)
Ruokailut kuuluvat hintaan (aamupala, lounas ja välipala).
Hinta 270€ /seikkailija.
Leiri toteutuu mikäli mukaan saadaan vähintään 10 seikkailijaa.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
activepark(at)talmaski.fi
0400 716 894 (arkisin 10:00-16:00)

Kevään ja kesän luokkaretket seikkailupuistoon

Varaa ensi kevään ja kesän luokkaretket Talman seikkailupuistoon!
luokkaretket18

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40kg. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä, frisbee golfata 18-väyläisellä radallamme sekä pelata minigolfia (12 väylää). Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon/frisbee golf radalle.

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

 

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

hirssi

Frisbee golf

18-väyläinen rata joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin kilpatason pelaajille kuin aloittelijoillekin.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki ensimmäistä kertaa myös kesäversiona. Pomppulinnoja, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena…sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

Uusi hauska ja motoriikkaa kehittävä harrastus tulevalle kesälle? Talma Active Park -kiipeilypuiston kausikortti superedullisesti 69€ (norm. 140€). Tarjous voimassa 1.5 saakka.

Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortin omistaja saa tuoda mukanaan yhden ystävän kiipeilemään -50% hintaan per kerta.

Kortin voi ostaa verkkokaupastamme tai suoraan Talma Ski:n myymälästä. Joka tapauksessa, nouto tapahtuu myymälästä jossa asiakas myös kuvataan korttiin.

Tästä verkkokauppaan: www.talmashop.com/hissiliput/kiipeilypuiston-kausikortti-tarjous-voimassa-1_5-saakka-p-733.html

Kiipeilypuisto aukeaa keväällä.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Varaa kevään luokkaretki kiipeilypuistoon tai ilmoita lapsesi mukaan jollekin hauskoista seikkailuleireistämme. HUOM: Luokkaretkivaraukset kiipeilypuistoon touko-kesäkuulle hintaan 15€ /oppilas kun varaat 15.4 mennessä. Tarjoushinta edellyttää 20 hengen minimivarausta.

Tiedustelut ja varaukset: activepark(at)talmaski.fi / 0400 716 894 (arkisin 10:00-16:00)

Talma Active Park järjestää seikkailuleirejä tulevana kesänä seuraavasti:

Leiri 1: 4-8.6.2018
Leiri 2: 11-15.6.2018
Leiri 3: 30.07-3.8.2018

Lisätietoa seikkailuleireistä: www.talmaski.fi/kesa/?page_id=616
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kiitos kaikille seikkailijoille! Olemme sulkeneet seikkailupuiston tältä kesäkaudelta. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ensi lauantai & sunnuntai ovat seikkailupuiston viimeiset aukiolopäivät tänä syksynä. Tässä kopterivideota viime viikonlopulta. Tervetuloa seikkailemaan la-su 10-18:00 d:-)

Kiitos videosta Henry Finni.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Oiva syyskeli seikkailuun 😊 Olemme perjantaihin saakka auki 11-19:00 ja 10-18:00 la & su. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

View on Facebook