Talma Active Park

Talma Active Parkin kesähaaste on täällä! Myynnissä 100 kappaleen rajoitettu erä ennakkokausikortteja Talma Active Parkiin hintaan 59€ (norm. 140€)!

Lue lisää TÄSTÄ!

 

Supersuositut seikkailuleirit kesälle 2020 varattavissa nyt!

Talma Active Park järjestää seikkailuleirejä tulevana kesänä seuraavasti:

Leiri 1: 1.-5.6.2020
Leiri 2: 8.-12.6.2020

Leiripäivät kestävät klo 8:00-16:30 (sovittaessa lapsen voi tuoda paikalle jo 7:30). Ohjelmaan kuuluu motoriikkaa kehittävää seikkailua eri muodoissa, kiipeilyä, frisbee golfia, minigolfia, paintballia, Werneri Parkissa touhuamista, pomppulinnoja, jalkapalloa, tikkupullan paistoa kodassa ja vaikka mitä! d:-)
Ruokailut kuuluvat hintaan (aamupala, lounas ja välipala). Ruuasta vastaa ravintolamme joka valmistaa kaikki ruuat paikanpäällä. Ruokalista koostuu maistuvasta kotiruuasta.
Hinta 270€ /seikkailija.
Leireillä tilaa rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa!
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
activepark(at)talmaski.fi
0400 716 894 (arkisin 10:00-16:00)

leiri333

Luokkaretket, Tyhy-/Tyky-päivät, polttarit, synttärit kesälle 2020 varattavissa!

Talma Active Parkista saat täyden palvelun päivän joka räätälöidään juuri Sinun tarpeisiin! Valikoimasta löytyy esimerkiksi paintball ja kiipeilyradat sekä vähän rennompaan menoon soveltuva ikimetsän jooga. Seikkailupäivääsi voidaan yhdistää kokoustilat, saunat, ravintolapalvelut sekä tietenkin kuljetukset. Kysy lisää activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)

Seikkailupuisto sulki tältä kesältä, kiitos kaikille seikkailijoille. Ryhmille olemme vielä toki auki sopimuksen mukaan.

Tervetuloa seikkailemaan! Talman uusi seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 85 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on 40kg. Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä sekä pelata minigolfia (12 väylää). Erittäin tasokas kesäravintolamme tarjoilee Siipiveikkojen wingsejä, mahtavia burgereita, kuuluisia pizzojamme unohtamatta. Rinneravintolamme palvelee koko kesän aina seikkailupuiston ollessa auki, tervetuloa herkuttelemaan, A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon!

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

Seikkailupuisto: 0400 716 882 (puiston aukiolon puitteissa)
Ryhmät ja varaukset: activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)
Ravintola: 0400716852 (puiston aukiolon puitteissa)

 

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin. Paintball on oiva aktiviteetti esim. tyhy-päivälle tai firman tiimipäivään.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki ensimmäistä kertaa myös kesäversiona. Pomppulinnoja, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena…sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

Paintball-areena mintissä! Tervetuloa pelaamaan.

Varaukset ja tiedustelut: activepark(at)talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Werneri Park on auki tänä kesänä viimeistä päivää sunnuntaina 18.8. Lastenmaahan luvassa jotain uutta ja upeaa! Stay tuned!

Muu kesätoiminta jatkuu tuttuun tapaan!

Sykysyn aukioloajat:
Elo-syyskuu: ma-ti suljettu, ke-pe 14-20:00, la-su 10-18:00.
Lokakuu: ma-pe suljettu, la-su 10-18:00

Huom: ryhmille olemme auki sovitusti.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Haaste: suorita vaikein vitosratamme nopeammin kuin meidän Lasse. Lassen aika noin 2 minuuttia 50 sekuntia. Ei rissan käyttöä tai turvavaijerista kiinni pitämistä. Kaikille lassen voittaneille yksi ilmainen kiipeilylahjakortti. Tervetuloa koittamaan 😁 Vitosradan pituusvaatimus 160cm. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mimosa 1,5v ykkösradalla 😁🥰 tuleva ammattikiipeilijä 💪

Aukioloajat ja muut infot: www.talmaski.fi/kesa/

Sijaitsemme täällä: goo.gl/maps/pzky3PhFcoLeBPbK6
... See MoreSee Less

View on Facebook

Werneri Parkin uutuus: lasten kaivinkoneet! Sähkötoimiset kaivurit toimivat poleteilla, sisäänpääsyyn kuuluu yksi poletti, lisäpoletit 2€ /kpl. Kaivurit toimivat 5min yhdellä poletilla 👷🏻‍♂️👷‍♀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook