Talma Active Park on suljettu tältä kesältä.

Talman seikkailukesä on päättynyt 24.10. Tervetuloa taas ensi kesänä seikkailemaan!

 

Kiipeilypuistoon ei varata erikseen aikaa! Kiipeilemään voi tulla seikkailupuiston ollessa auki.

Myös polkupyörät vuokrattavissa TÄSTÄ!

Uusi kantorata avattu! Kiipeile nepalin portaita vuorille, ryömi Wernerin kanssa jääluolan läpi, tasapainoile vuorenhuipulla, vieraile alppimajassa, näe jättiporkkanat ja liu’u takaisin alas vuorilta.

B9BB46E3-E4B8-4C5E-91B7-0AF497235A34

yksityisseikkailut2

Yritykset ja ryhmävaraukset

activepark(at)talmaski.fi
0400 716 894 (arkisin 09:00-14:00)

Lue lisää TÄSTÄ

 

Tulkaa viettämään Pikkujouluja Talmaan!

pikkujoulut2021

Lue lisää TÄSTÄ

 

Tervetuloa seikkailemaan! Talman seikkailupuisto on täynnä hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistomme ytimessä komeilee kiipeilyratamme jolla on kuusi eri tasoa ja yhteensä 90 estettä, matalimmat ja helpoimmat tasot ovat lapsille ja korkeimmat radat tarjoavat haastetta hurjapäisimmillekin. Ylimmät radat kehittävät fyysistä kuntoa toden teolla ja väitämme että tämä on yksi hauskimmista liikuntamuodoista. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun. Haastavimmat ratamme kulkevat 12 metrin korkeudessa ja helpoin juuri maanpinnan yläpuolella. Kiipeilyradan lopussa on kaksi yli 200 metristä vaijeriliukua joilla pääsee kovaa korkealla. Painorajoitus vaijeriliu’uilla on minimi 40kg ja max 90kg.

Kiipeilyradan lisäksi Talmassa voi pelata paintball-värikuulapeliä sekä pelata minigolfia (12 väylää). Tasokas kesäravintolamme tarjoilee maittavaa ruokaa. Ravintolamme palvelee koko kesän. Ravintolassa on A-oikeudet ja aurinkoterassi näkymällä puistoon. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Myymme myös lahjakortteja. Vaihda vanhentuvat liikkarisi lahjakortteihin! Maksutavat: käteinen, Visa/Master, Debit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi, Luottokunnan virikeseteli, Eazybreak, Ticket Mind & Body

Seikkailupuisto: 0400 716 882 (puiston aukiolon puitteissa)
Ryhmät ja varaukset: activepark(at)talmaski.fi / 0400716894 (arkisin 9-14:00)
Ravintola: 0400716856 (puiston aukiolon puitteissa)

kentta2015

Paintball

Aloitimme paintball-toimintamme loppukesästä 2008. Talmassa on 50m pitkä konseptikenttä joka soveltuu jopa 10 vs. 10 peleihin. Paintball on oiva aktiviteetti esim. tyhy-päivälle tai firman tiimipäivään.

kiipeilyilmakuva_UUSI

Kiipeilypuisto

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa, eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

minigolf-new-1

Minigolf

12-reikäinen minigolf-ratamme tarjoaa rentoa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Hinta 8€/5€ (12v/alle) per kierros.

werneripieni

Werneri Park

Talvella suosittu Werneri Parkkimme on auki myös kesäversiona. Pomppulinna, Acon-trampoliini, moottorillinen karuselli, lasten kiipeilyrata, pihapelejä, sählyareena ym. Sisäänpääsy 5€. Vanhemmilta ilmainen pääsy.

webshoplogo

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.