Kiipeilypuisto

talma 030

Tervetuloa Talman seikkailupuistoon

Talman kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa joista jokainen kulkee eri korkeudessa. Erilaisia esteitä radoilla on yhteensä 85 kappaletta. Helpoin rata on tarkoitettu lapsille ja kulkee aivan maanpinnan yläpuolella.

Haastavin rata kulkee jopa 12m korkeudessa. Kiipeilypuiston sydäminä toimivat kaksi yli 200m pitkää vaijeriliukua jotka lähtevät Werneri Parkin yläpuolelta ja päätyvät aina perherinteeseen asti. Painoa pisimmälle vaijerilu’ulle menijällä tulee olla vähintään 40kg, lyhyemmillä liu’uilla ei ole alipainorajaa. Radoillamme on ZAZA-2 jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä joka on helppokäyttöinen ja aukoton. Asiakas on kytkettynä turvavaijeriin radan alusta radan loppuun.

Seikkailupuiston laajennus valmis!

Kakkos- ja kolmosradan laajennukset ovat valmiit! Yhteensä 14 mitä erikoisempaa uutta estettä jotka sopivat myös perheen pienemmille. Eritysmaininta uudesta skidizipistä eli lasten pitkästä vaijeriliu’usta (ei painorajaa) joka kulkee hauskasti Werneri Parkin yli d:-)
Muita uusia esteitä:
-Jopo-pyörä vaijerilla
-palloliuku
-kierreportaat
-juustoseinä
-taikaovet

uudetesteet

Uusi kiipeilyseinä on nyt avattu! Seinä kuuluu kantoradan ja seikkailupaketin hintaan. Korkeutta seinällä on n. 10 metriä.
kiipeilyukko1

  • 85 estettä

 

  • kuusi eri tasoa

 

  • turvallisin, jatkuvavarmisteinen turvajärjestelmä (ZAZA2)

 

  • kaksi pitkää vaijeriliukua ja useita lyhyempiä

 

  • sopivia ratoja lapsista aikuisiin, vaikein ratamme on ehdottomasti Suomen haastavimpia!

 

talma vaijeri4