Yritykset ja ryhmät

TYHY-päivä järjestettävänä? Jää murrettavana? Polttarit tulossa? Kokoustilan tarvetta? Rentoa illanviettoa urheiluseuran tai kavereiden kesken? Talmasta saat täyden palvelun ratkaisun missä voi olla mukana kokoustilat, saunatilat, tasokkaat ruuat ja juomat ja halutessanne myös aktiviteettejä aina rennosta mini- tai frisbeegolfista hurjempaan värikuulasotaan tai kiipeilyrataan asti.

Ryhmät ja tiedustelut: activepark@talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 8-16:00)

TYHY-paketit yrityksille ja ryhmille

 

Helppo ja edullinen ratkaisu yrityksenne TYHY-päiväksi. Ensin mukavaa yhdessä tekemistä, maittava ruoka, kokoustilat ja tarvittaessa saunat. Kaikkiin paketteihin kuuluu myös minigolf. Paketteihin voi lisätä halutessaan illallisen, frisbee golfia yms.

Paketti 1: Kiipeily seikkailuradalla & lounas = 30€ /hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = 40€ /hlö

Paketti 2: Kokoustila + kahvit, lounas & kiipeily seikkailuradalla = 40€ /hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = 50€ /hlö

Paketti 3: Aamiainen, kokoustila + kahvit, lounas & kiipeily = 50€ /hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = 60€ /hlö

Paketti 4:  Frisbee golf ryhmävaraus yksityiskentälle Talman radalle tai frisbee golf “greencard” -kurssi. Opetellaan lajin perusteet sekä etiketti. Pelataan kierros Talman radalla vetäjän opastamana. Oiva vaihtoehto kiipeilylle ja paintballille. Frisbee golfia harrastaa suomessa nykyään yli 100000 ihmistä, meillä pääset lajiin sisälle! Hinta  greencard-kurssille 20€ /henkilö (30€ sisältäen lounaan). Hinta yksityiselle ratavaraukselle 10€ /pelaaja, sisältäen lainakiekot Talmasta (ei ohjausta).  Hinta sama myös omilla kiekoilla.

Pakettien minimiveloitus 12 henkeä.

Saunatilat käsittävät kaksi erillistä juuri remontoitua saunaa omilla puku- ja pesuhuoneilla. Tiloista löytyy myös saunakabinetti minibaareineen joka toimii kokoustilana 16 hengelle.

kabinetti1
kabinetti2
saunat

kylppari

 Juicy beef burgers on wooden background
Lataa tilausruokalistamme TÄSTÄ

Ota yhteyttä niin järjestetään näköisenne päivä: activepark(at)talmaski.fi / 0400716894

putti

ravintolankokouspaketit

 

Talma_kiipeily-10