Kiipeilypuiston kausikortti

Talma Active Parkin kesähaaste on täällä! Myynnissä 100 kappaleen rajoitettu erä ennakkokausikortteja Talma Active Parkiin hintaan 79€ (norm. 140€)!

puistopano

100 ensimmäiselle kausari superedullisesti!

Myynti tapahtuu Talman verkkokaupassa. Tuote on valmiiksi alennettu verkkokaupassa, eli et tarvitse erikseen kampanjakoodia! 

Talma Active Parkin kausikortti toimii koko kesäkauden, jokaisena aukiolopäivänä ja oikeuttaa myös pääsyyn Werneri Parkin kesäversioon. Lisäksi kausikorttilainen voi tuoda mukanaan aina yhden ystävän seikkailemaan -50% hintaan.

Ostaminen tapahtuu verkkokaupastamme jossa myös Klarna-osamaksumahdollisuus.

Maksu liikunta- tai kulttuuri seteleillä, E-Passilla, Eazy Breakilla, Smartum Payllä, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla onnistuu Talman lipunmyynnissä, rinteiden aukioloaikojen puitteissa (katso aukioloajat). Huomaathan, että kaikki edellä mainitut maksutavat vaativat paikan päällä käymisen. Etänä emme voi valitettavasti kyseisiä maksutapoja hoitaa. Kausikortteja ei voi myöskään varata.

Kortteja voi lunastaa Talman lipunmyynnistä heti kun tilaus on tehty. Korttia noudettaessa kortin haltija myös kuvataan korttiin. Jos teiltä löytyy oma uudelleen ladattava etäkortti kannattaa se napata mukaan. Emme lähetä ennakkoon ostetuista kausikorteista erikseen viestiä noudosta vaan ilmoitamme siitä kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Kausikortti on henkilökohtainen.

Tästä kausikorttitarjoukseen: https://www.talmashop.com/hissiliput/kiipeilypuiston-kausikortti-2020-p-1225.html