Kouluryhmät

Tervetuloa viettämään aktiivista liikuntapäivää Talma Active Parkiin!

Seikkailupuistomme kuusi eritasoista kiipeilyrataa tarjoavat jännitystä, haasteita ja hauskaa motorisia taitoja kehittävää liikuntaa. Hintaan sisältyy myös sisäänpääsy Werneri Parkiin, jossa on lisää kivoja aktiviteetteja, mm. trampat, pieni sählykenttä, kiipeilyseinä yms. Osaava henkilökuntamme ottaa ryhmän vastaan ja antaa kattavan ohjeistuksen turvaohjeineen, auttaa turvavarusteiden kanssa ja valvoo kiipeilyä koko käynnin ajan. Kiipeilyn lisäksi tai sijaan aktiviteeteissa on tarjolla vauhdikas ohjattu paintball-värikuulapeli, minigolf ja frisbeegolf.

Kouluryhmiä otamme elo-syyskuussa vastaan arkisin myös puiston aukioloaikojen ulkopuolella. Ryhmäkäynti tulee varata vähintään viikkoa ennen vierailuajankohtaa.

kiipeilypuisto talma      hauska ulkoaktiviteetti kouluryhmille      kouluryhmille kiipeilypuisto

Seikkailupuisto kouluryhmille syksyllä 2022

Tarjoamme kouluryhmille seikkailupuiston pakettihintaan 500€ (sisältää 25 hengelle kiipeilyn, Werneri Parkin ja minigolfin vapaan käytön). Lisähenkilöt 15,00€/hlö.

Seikkailupuistossa on hanskapakko ja omat hanskat saa tuoda. Meiltä voi myös ostaa hanskat hintaan 4€/pari.

Lisätietoja kiipeilypuistosta löydätte täältä ja Werneri Parkista täältä.

 

Paintball-värikuulapeli kouluryhmille syksyllä 2022

Toinen suosittu aktiviteettivaihtoehto on ohjattu paintball-värikuulapeli, joka sekin tarjoaa vauhtia, jännitystä ja oivaa liikuntaa. Meillä on monen vuoden kokemus ohjattujen paintball-pelin järjestämisestä. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia. Tarjoamme paintball-pelin kouluryhmille 35€/henkilö (minimiveloitus 10 hlö).

Lisätietoa paintball-pelistä löydätte täältä.

 

Kauttamme onnistuvat myös yhteiskuljetukset erillisen tarjouksen mukaan.

 

Monenlaiset ruokailut onnistuvat toki myös puistossa – niin omien eväiden syönti, makkaroiden grillaus kuin vaikkapa erittäin suosittu hampurilaisbuffettimme!

 

Tee varaus tai kysy lisää!

Sähköposti activepark(at)talmaski.fi ja puhelin 0400716894 (arkisin klo 9–15)