Talma Ski – Vuoden lähikeskus 2020

1000 kappaleen erä ennakkokausikortteja talvelle 2021/2022 myynnissä nyt hintaan 179€! Tästä ostoksille!

Kaikki rinteet auki.

Kevätkausikortti 99€. Myynnissä vain Talmassa, ei saatavilla verkkokaupasta. Hinta sama kaikille 6v täyttäneille. Hinta ei sisällä etäkorttia.

Harjoittelurinne koko leveydeltä auki eli tilaa myös pujotteluun riittää! Perherinne koko leveydeltä sekä kaksi hyppyritöntä takarinnettä. Aloittelijoille sopiva taka snow park myös auki.

Ravintola, vuokraamo ja huolto auki!

Kausikorttien lunastaminen, kausivuokrien lunastaminen ja välineiden huoltoon jättäminen onnistuu aukioloaikojen puitteissa.

Aukioloajat:

Ma-Pe 14:00-21:00
La-Su 10:00-19:00

Vuokraamon käytettyjen välineiden myynti alkoi NYT!
Kysyntä on nyt huikeaa, toimi ripeästi.
Kaikki muut välineet myynnissä paitsi lumilaudat ja aikuisten 150-170cm sukset, niistä otamme varauksia vastaan. Käytetyt sukset 70-200€ /pari.
Vuokraamon puhelinnumero: 0400716866
VUOKRAAMME MYÖS LUMIKENKIÄ JA LEVEÄSOMPAISIA SAUVOJA 20€ /päivä tai 45€ /viikko!

PIKAOPAS UUSILLE PAIKALLE SAAPUVILLE ASIAKKAILLE

PIKAOPAS UUSILLE PAIKALLE SAAPUVILLE ASIAKKAILLE

Covid-19

Sisätiloissa olemme siirtyneet maskin käyttö suosituksesta maskipakkoon. Vuokraamossa, sisälipunmyynnissä, shopissa sekä ravintolassa asioidessasi on maskin käyttö pakollista.  Viikonlopusta alkaen vuokraamon ja ravintolan asiakasmäärää ohjataan liikennevaloin. Vihreä valo toivottaa seuraavan seurueen tervetulleeksi ja luonnollisesti punainen ohjeistaa odottamaan ulkona. Muistetaan turvavälit myös hissijonoissa. Nautitaan talvesta yhdessä ja pysytään terveenä.

Hiihtokoulun kurssit varattavissa!

Maaliskuun kurssit myydään nyt!
Kurssi ja yksityistuntien varaukset sähköisen varausjärjestelmän kautta!
Talma-48

Uudet lahjakortit saapuivat shoppiin! Vaihda vanhenevat liikuntaedut Talman lahjakortteihin! E-Passi, Smartum, Edenred, Eazybreak, kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit..

lahjakortit2020