Talma Ski -vuoden lähirinne 2016

lahirinne

Myymälä, ravintola, huolto ja vuokraamo auki Ma-Pe 12-20:00 & La-Su 10-16. Harjoittelurinne auki Ma-Pe 16-20:00 & La-Su 10-16. Liput 10€ /ilta (ei sisällä etäkorttia).


10iltalippua
Pikajoulutarjous: 10 iltalippua 99€! Tarjous voimassa perjantain loppuun. Klikkaa kuvasta verkkokauppaamme.

valinesetti99

pukin_kontti
Talmashop.comin joulutarjoukset löydät täältä! Uusia tarjoustuotteita lisätään päivittäin joten sivustoja kannattaa seurata säännöllisesti! Tuotteita rajoitetusti ja vain rajallisen ajan! Tällä hetkellä mm. laaja valikoima Giron kypäriä -60%! Tarjolla myös hissilippuja ja kiipeilypuistonlippuja alennettuun hintaan!

muistaliikkarit3
Vaihda vanhenevat liikkarit, kulttuuri-, virike- ja TYKY-setelit tai E-passi saldosi Talman lahjakortteihin tai hissilippuihin. Postita meille voimassaolevat, allekirjoitetut setelit, lisää kuoreen mukaan osoitteesi, puhelinnumerosi ja monta 10€ ja/tai 20€ -arvoista lahjakorttia tai mitä hissilippua haluat, vaihtoehtona myös ensi kesän kiipeilylahjakortit (á 25€). Talvilahjakortit ovat voimassa koko tämän talven ja kesälahjakortit koko ensi kesäkauden. Myymälässä voit maksaa em. tavoilla ennakkohissilippuja, välinehuoltoja, hiihtokoulukursseja…

Postitusosoite:
Talma Ski Oy
Talmantie 341
04240 Talma
Jos haluat käyttää E-Passi-saldoasi, soita toimistollemme:
0400 716 894 (arkisin 8-16).

Verkkokaupassamme ja myymälässä vaihtuvia joulutarjouksia. Tästä kauppaan.

 

Varaa talviliikuntapäivä kouluryhmällesi nyt ja varmista haluamasi ajankohta. Infopaketti kouluryhmille ladattavissa tästä.

Avoimia työpaikkoja

Ravintola

Rinneravintolamme kaipaa henkilökuntaa. Tarvitsemme kokkeja sekä kassahenkilöitä. Kassahenkilöillä vaatimuksena täysi-ikäisyys sekä anniskelupassi. Kokeilla hygieniapassi.

Vapaamuotoiset hakemukset: hannele(at)talmaski.fi

Rinnetyöntekijät

Etsimme rinnetyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu hissihenkilöstön esimiestehtävät, huoltotyöt, lumetus ym. Kokemus erilaisista huoltotehtävistä katsotaan eduksi.

Lisäksi etsimme hissityöntekijöitä. Vaatimuksena täysi-ikäisyys. Osa töistä sopii erinomaisesti vaikka opintojen ohelle osa-aikaisesti tehtäväksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset: vesku(at)talmaski.fi

UUTTA: pikkujoulupaketit yrityksille! Lue lisää helpoista ja edullisista ryhmätarjouksistamme.