Talma Ski

Rinteet on suljettu tältä kaudelta.

 

Talman kiipeilypuiston kesäkausi on alkanut

Toukokuusta 2.5 alkaen puisto on auki arkisin ke-pe klo 15:00-20:00 ja la-su 10-18:00. Huom: ryhmille olemme auki sovitusti.
Kesäkuun aukioloajat: ma-pe 10-20:00, la 10-19:00 ja su 10-18:00.

Tästä kesäsivuille!

Kausivuokrien palautus onnistuu seikkailupuiston auki ollessa.

Talma Active Park järjestää seikkailuleirejä tulevana kesänä seuraavasti:

Leiri 1: 3-7.6.2019
Leiri 2: 10-14.6.2019
Leiri 3: 29.7-2.8.2019

Leiripäivät kestävät klo 8:00-16:30 (sovittaessa lapsen voi tuoda paikalle jo 7:30). Ohjelmaan kuuluu motoriikkaa kehittävää seikkailua eri muodoissa, kiipeilyä, frisbee golfia, minigolfia, paintballia, Werneri Parkissa touhuamista, pomppulinnoja, jalkapalloa, tikkupullan paistoa kodassa ja vaikka mitä!

Ruokailut kuuluvat hintaan (aamupala, lounas ja välipala). Ruuasta vastaa ravintolamme joka valmistaa kaikki ruuat paikanpäällä. Ruokalista koostuu maistuvasta kotiruuasta.

Hinta 270€ /seikkailija. Sisaralennus 40€ ensimmäisen täysihintaisen jälkeen samasta perheestä leirille ilmoittautuneista. Leireillä tilaa rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa! Ilmoittautumiset ja tiedustelut: activepark(at)talmaski.fi 0400 716 894 (arkisin 10:00-16:00)

Maksun voi suorittaa verkkokaupassamme: talmashop.com

Kevätkausari nyt saatavilla, kolmen päivälipun hinnalla!

kevatkausari
Paljon sitä on kyselty ja nyt se on täällä. Kevätkausari kolmen päivälipun hinnalla, 99€. Voimassa siis tämän kauden loppuun saakka.

Hinta on sama kaikille 6v. täyttäneille eli lapsille ja aikuisille. Etärkortti ei sisälly hintaan, vanhaa Skidatan korttia voi käyttää, uusia saa tiskiltä 6€ hintaan. Muistathan että kausikortilla pääsee myös Werneri Parkkiin.
Maksu onnistuu käteisen tai kortin lisäksi liikunta- tai kulttuuri seteleillä, E-Passilla, Eazy Breakilla, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla Talman lipunmyynnissä, Talma Ski:n aukioloaikojen puitteissa.

Osto verkosta (myös Klarna-osamaksu) tapahtuu täältä: TALMASHOP.COM

TalmaActivePark-7

KEVÄÄN LUOKKARETKET TALMAN SEIKKAILUPUISTOON NYT VARATTAVISSA!

Ilmainen edestakainen bussikuljetus! Talman seikkailupuiston valikoimaan kuuluu jatkuvavarmisteinen kiipeilyrata, paintball sekä tietenkin minigolf. Pyydä tarjous seikkailupäivästä ja lounaasta activepark@talmaski.fi 0400 716 894 (arkisin 10:00-16:00)

Talman kausikortilla -50% Laajavuoren päivälipusta ja sama toisinpäin

Etu astuu voimaan heti eli näyttämällä voimassaolevaa kausikorttia saa mainitun alennuksen.

 

Half Pipe auki!

pipekuvanetti

Maanantaisin kaverimaanantai ja perjantaisin opiskelijaperjantai

Maanantaisin kaksi iltalippua yhden hinnalla ja vuokraamosta kaksi iltavälinepakettia yhden hinnalla. Perjantaisin kaksi iltalippua yhden hinnalla vain opiskelijakortin omaaville opiskelijoille. Tarjoukset eivät koske arkipyhiä eivätkä hiihtolomaviikkoa.

Suunnitteletko luokalle tai koko koululle mukavaa talviliikuntapäivää? Lue tästä lisää!

 

Supersuositut Wernerin synttärit nyt varattavissa!

Synttärit suuressa tunnelmallisessa kodassamme, lumipuuhamassa peuhaamista ja valmiit tarjoilut meiltä! Lue lisää täältä: Werneri Park

Vuokraamon käytetyt välineet vapautettu myyntiin!

Tarjolla vuokraamo käytössä olleita suksia, lumilautoja, monoja, lautakenkiä sekä kypäriä! Sukset ja laudat luovutetaan huollettuina ja vuoden takuulla! Tiedustelut vuokraamoon: 0400 716 866.

ollirenttaa