Ennakkokausikortti 2021/2022

Viimeinen erä 219€ hintaisia ennakkokausikortteja myynnissä nyt! Tarjous voimassa 17.10.2021 asti. Tästä ostoksille!

Tuote on valmiiksi alennettu verkkokaupassa, eli et tarvitse erikseen kampanjakoodia!

Talman kausikortti toimii koko kauden, jokaisena aukiolopäivänä ja oikeuttaa myös pääsyyn Werneri Park -lumipuuhamaahan. Lisäksi kausikortilla saa alennettuun hintaan lippuja yhteistyökeskuksistamme jotka tarkentuvat lähempänä talvea.

Kausikortteja myydään 219€ hinnalla vain 17.10.2021 asti. Tämän jälkeen näitä ei enään saa tähän hintaan. Ostaminen tapahtuu Axess-lippukaupassamme tai paikan päällä. Hinta sama kaikille 6-vuotta täyttäneille.

Maksu liikunta- tai kulttuuri seteleillä, E-Passilla, Eazy Breakilla, Smartum Payllä, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla onnistuu Talma Skin lipunmyynnissä, seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa (katso aukioloajat).
Huomaathan, että kaikki edellä mainitut maksutavat vaativat paikan päällä käymisen. Etänä emme voi valitettavasti kyseisiä maksutapoja hoitaa. Kausikortteja ei voi myöskään varata. Paikan päältä ostaessa kausikortin haltijat kuvataan korttiin. Kaikkien kortin haltijoiden tulee olla siis paikan päällä.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/
Kausikortin käyttöohjeet: http://www.talmaski.fi/talvi/?page_id=66

 1. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti on voimassa kaudella 2021/2022 kaikilla rinnealueilla.
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa.
 3. Kausikorttiin ladataan kuva. Kuvan tulee olle tuore “passikuva” – tyyppinen kuva, selkeästi tunnistettavissa oleva kuva.
 4. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen ostoksen yhteydessä.
 5. Ostaessasi lasten (6-11v.) tai eläkeläis (65+) kausikortin, varaudu todistamaan henkilökunnalle henkilöllisyytesi niin tarvittaessa rinteessä ollessa.
 6. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard tai Skidatan KeyCard sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl. Sirukortti ei sisälly kausikortin kampanja- eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess sirukortin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 7. Ostaessasi kortin paikan päältä ladataan se heti sirukortille. Kortin haltija myös kuvataan paikan päällä korttiin. Ota siis oma sirukortti sekä kortinhaltija mukaan.
 8. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 9. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja on kyseessä petos josta ilmoitamme  viranomaisille. Väärän henkilön käyttäessä korttia menettää hän kausikortin automaattisesti.
 10. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 30 eur kuoletusmaksun. Lisäksi tarvitset uuden sirukortin.
 11. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella.
 12. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 13. Kausikortti maksetaan oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.wpmaisema