Ennakkokausikortti 2020/2021

sabina

150 kappaleen erä myynnissä nyt hintaan 219€! Tästä ostoksille!

Tuote on valmiiksi alennettu verkkokaupassa, eli et tarvitse erikseen kampanjakoodia!

Talman kausikortti toimii koko kauden, jokaisena aukiolopäivänä ja oikeuttaa myös pääsyyn Werneri Park -lumipuuhamaahan. Lisäksi kausikortilla saa alennettuun hintaan lippuja yhteistyökeskuksistamme jotka tarkentuvat lähempänä talvea.

Kausikortteja myydään 219€ hinnalla vain 150kpl erä. Ostaminen tapahtuu verkkokaupastamme jossa myös Klarna-osamaksumahdollisuus.

Maksu liikunta- tai kulttuuri seteleillä, E-Passilla, Eazy Breakilla, Smartum Payllä, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla onnistuu Talma Bike Parkin lipunmyynnissä, rinteiden aukioloaikojen puitteissa (katso aukioloajat). Huomaathan, että kaikki edellä mainitut maksutavat vaativat paikan päällä käymisen. Etänä emme voi valitettavasti kyseisiä maksutapoja hoitaa. Kausikortteja ei voi myöskään varata.

Kortteja voi lunastaa Talman lipunmyynnistä syksyllä/alkutalvesta 2020. Emme lähetä ennakkoon ostetuista kausikorteista erikseen viestiä noudosta vaan ilmoitamme siitä kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Korttia noudettaessa kortin omistaja myös kuvataan korttiin.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/
Kausikortin käyttöohjeet: http://www.talmaski.fi/talvi/?page_id=66