Ennakkokausikortti 2020/2021

sabina

Talman alppihaaste on taas täällä! Myynnissä 500 kappaleen rajoitettu erä ennakkokausikortteja hintaan 179€ (norm. 420€)!

500 ensimmäiselle kausari superedullisesti! Hinta kaikille kuusi vuotta täyttäneille vain 179€. Hinta on sama kaikille 6-vuotta täyttäneille. Hinta ei sisällä etäkorttia.

Tuote on valmiiksi alennettu verkkokaupassa, eli et tarvitse erikseen kampanjakoodia!

Talman kausikortti toimii koko kauden, jokaisena aukiolopäivänä ja oikeuttaa myös pääsyyn Werneri Park -lumipuuhamaahan. Lisäksi kausikortilla saa alennettuun hintaan lippuja yhteistyökeskuksistamme jotka tarkentuvat lähempänä talvea.

Kausikortteja myydään 179€ hinnalla vain 500kpl erä. Ostaminen tapahtuu verkkokaupastamme jossa myös Klarna-osamaksumahdollisuus.

Maksu liikunta- tai kulttuuri seteleillä, E-Passilla, Eazy Breakilla, Smartum Payllä, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla onnistuu Talma Bike Parkin lipunmyynnissä, rinteiden aukioloaikojen puitteissa (katso aukioloajat). Huomaathan, että kaikki edellä mainitut maksutavat vaativat paikan päällä käymisen. Etänä emme voi valitettavasti kyseisiä maksutapoja hoitaa. Kausikortteja ei voi myöskään varata.

Kortteja voi lunastaa Talman lipunmyynnistä syksyllä/alkutalvesta 2020. Emme lähetä ennakkoon ostetuista kausikorteista erikseen viestiä noudosta vaan ilmoitamme siitä kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Korttia noudettaessa kortin omistaja myös kuvataan korttiin.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/
Kausikortin käyttöohjeet: http://www.talmaski.fi/talvi/?page_id=66

Tästä kausikorttitarjoukseen: https://www.talmashop.com/hissiliput/ennakkokausikortti-20202021-p-1223.html

 

Arvoimme Facebookissa neljä kappaletta kausikortteja! Pyydämme voittajia ottamaan meihin yhteyttä Facebookin kautta.

Arvonnan voittajat:
Pirita Sorvisto
Roosa Mikkola
Joonas Vuolento
Ulla Mäki