Yritystapahtumat

Ohjelmapalvelut yrityksille ja ryhmille

Kokous- tai TYKY-päivä tulossa? Pikkujoulut suunnitteilla? Meiltä saat kaikki yhdessä järkevästi hinnoitellussa paketissa. Kuljetukset, tilat, ruokailut ja hauskaa ohjelmaa. Helppoa ja kustannustehokasta! Alla listattuna joitain toteuttamistamme aktiviteeteistä, jokainen tapahtuma räätälöidään kuitenkin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja olemme aina avoinna uusille ideoille!

Aktiviteetit

 1. Talvi-Paintball
  Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa talvikentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
 2. Paintball-tarkkuusammunta
  Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
 3. Poniratsastus
  Takuumenestys perheen pienimmille! Ratsastusta ponilla avustajan kanssa. Hauskaa, jännää ja ovathan ponit hurjan söpöjä otuksia!
 4. Lumikenkäretki
  Omatoiminen retki merkatulla reitillä jonka pituus noin kaksi kilometriä. Matkan varrella laavu tulipaikkoineen. Mahdollisuus myös oppaaseen joka tekee tulet, kantaa mukanaan eväsreppua ja neuvoo kenkien käytössä.
 5. Mönkijä-rekiajelu
  Rekiajelua “peltiponilla”, pienten lasten mieleen.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut: info(at)talmaski.fi