Ennakkokausikortti

Ennakkokausikorttitarjous syksy 2017

Voimassa 31.10.2017 saakka.

VÄLINESÄILYTYSTARJOUS: Välinesäilytyspaikka suksiparille tai lumilaudalle Talmasta talveksi ennakkoon varattuna 25Eur (norm. 40Eur). Lisätään ennakkokausikortin hinnan päälle ja tilisiirron viestissä mainittava “+ säilytys”. Säilytyspaikkaa varten täytettävä Talmassa säilytyssopimus (alaikäisillä vanhempi täyttää) ja avainta vastaan perimme paikan päällä 20Eur pantin jonka saa takaisin kun kauden lopussa palauttaa elektronisen avaimen. Asiakas tuo oman vaijerilukon, ostettavissa myös Talman Shopista 17Eur hintaan (Burton tether lock). Säilytystilassa voi säilyttää suksiparia tai lumilautaa.

ENNAKKOKAUSIKORTIT  (katso maksuohjeet alempaa):
Aikuiset                                               350 EUR (norm. 400 Eur)

Lapset 6-11v ja eläkeläiset                      260 EUR (norm. 310 Eur)

 

YRITYSKAUSIKORTTI: Yrityskausikortti ei ole henkilökohtainen eli sitä voi käyttää kuka tahansa, yksi kerrallaan. Tällä kortilla yritys voi tarjota yhteistyökumppaneilleen tai henkilökunnalleen laskettelupäiviä Talmassa.

Hinta 500Eur (sis. alv)
Yrityskausikortti sisältäen välinevuokraukset koko kaudeksi, hinta 800Eur (sis. alv)

Ennakkokausikortin hinta ei sisällä tarvittavaa etäkorttia (6 EUR), jos kotoa löytyy toimiva Skidata:n sirulla varustettu etäkortti, uutta ei tarvitse ostaa.

Sisaralennus koskee vain normaalihintaisia kausikortteja.

Lisäetuna kausikortilla:

50% alennus päivälipusta Messilässä, Vihdissä, Saariselällä, ja Häkärinteellä.

Muistathan että voimassaolevalla kausikortilla pääsee myös Werneri Parkkiin.

Kausikortin voit lunastaa Talman lipunmyynnistä kauden alussa henkilökohtaisesti(valokuvaamme paikan päällä) henkilöllisyystodistusta vastaan. Avaamme lipunmyynnin muutamaa päivää aikaisemmin kuin rinteet.
KAUSIKORTTI ON HENKILÖKOHTAINEN.

*Maksuohjeet:

 

ENNAKKOKAUSIKORTTI KERTAMAKSUNA: Tilisiirron viestiin lipun käyttäjän nimi. Mikäli maksat osan postittamalla meille ALLEKIRJOITETTUJA liikuntaseteleitä niin lisää viestiin vielä “x euroa liikuntaseteleillä”.  Postitusosoite: Talma Ski Oy, Talmantie 341, 04240 Talma.

Tilino: Nordea FI69 2075 1800 1321 22

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, postita ALLEKIRJOITETUT setelit Talmaan ja lisää viestiin “x eur liikuntaseteleillä”. Muista lisätä kuoreen kausikortin haltijan nimi maksujen yhdistämiseksi. Postitusosoite: Talma Ski Oy, Talmantie 341, 04240 Talma.

Osamaksulla: http://www.talmashop.com/hissiliput/ -verkkokaupan kautta Klarna-maksutavalla.


Maksaa voi myös SPORTTIPASSILLA, Ticket Mind & Body- tai Smartumin elektronisella kortilla. Mikäli omaat Sporttipassisaldoa tai Smartum-kortin, ota yhteys info(at)talmaski.fi lisäohjeiden saamiseksi.

Tilino: Nordea FI69 2075 1800 1321 22

Ennakkokausikorttia koskevat sopimusehdot:

Tilaaminen
Tilaus tapahtuu tekemällä tilisiirto Talman tilille yllämainittujen ohjeiden mukaisesti. Tilaus on sitova kun maksu näkyy Talman tilillä. Vaihtoehtoisesti asiakas voi maksaa kausikortin toimittamalla hintaa vastaavan määrän voimassaolevia liikuntaseteleitä Talmaan yllämainittujen ohjeiden mukaisesti ja eräpäivään mennessä. Tässä tapauksessa tilaus on sitova Talman vastaanotettua liikuntasetelit. –>

Hinnat
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.

Toimitus
Toimitus tapahtuu noutona Talman lipunmyynnistä, avaamme lipunmyynnin muutamaa päivää aikaisemmin kuin rinteet.

Maksuehdot
Maksu tapahtuu tekemällä tilisiirto Talman tilille yllämainittujen ohjeiden mukaisesti. Vaihtoehtoisesti asiakas voi maksaa kausikortin toimittamalla riittävän määrän voimassaolevia liikuntaseteleitä Talmaan yllämainittujen ohjeiden mukaisesti.

Palautusoikeus
Ks. kausikortteja koskevat toimitusehdot: TÄÄLLÄ

–>

LISÄTIEDOT / KYSYMYKSET:
Talma Ski Oy
0400716894
info(at)talmaski.fi