Werneri- & Muut Kurssit

wernerit

LASTEN JA NUORTEN WERNERIKURSSIT

LYHYET KURSSIEN KUVAUKSET JA TAVOITTEET

Wernerikurssin pituus on 4 x 100 minuuttia,mutta viikoilla 52 ja viikolla 8 kaikkien Wernerikurssien pituus on 5 x 100 minuuttia Wernerikurssien tavoitteet ja sisältö tiivistettynä ovat valikossa KURSSIOHJELMAT. Kurssihinta sisältää aina hissinousut kurssin aikana, Werneripassin ja kurssitodistuksen.

WERNERIN ESIKOULU 4-VUOTIAALLE! (2x100min)

Lauantaisin ja sunnuntaisin yhden viikonlopun aikana.

Olemme luoneet 4-vuotiaille 2 x 100 minuutin pituisen Wernerin Esikoulun, joka auttaa nelivuotiaita ottamaan ensiaskeleensa suksilla samanikäisten parvessa. Pystymme myös arvioimaan, onko lapsi valmis vielä tämän kauden aikana LumiWernerikurssille. Wernerin Esikoulun opettajat kertovat rehellisen mielipiteensä siitä, onko LumiWerneri oikea ratkaisu lapsellenne vielä tällä kaudella. On tärkeätä, että lapsi kokee oivaltamisen ja onnistumisen tunteita oikeanlaisesssa viiteympäristössä ja oikealla tavoitetasolla. Kurssikalenteristamme löydät Wernerin Esikoulun aikataulut tälle kaudelle. Esikoulun tavoitteena on luoda valmiudet LumiWerneriin, pysähtyminen merkittyyn paikkaan ja ensimmäset käännökset lastenrinteen mattohissin välipoistumispaikalta. Tällä kurssilla aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan seuraamaan opetusta, avuksi ja henkiseksi tueksi.

LUMIWERNERI on tarkoitettu 5-14 vuotiaille, jotka ottavat ensiaskeleita laskettelusuksilla. Kurssin tavoitteena on peruslaskettelutaitojen (sujuvat aurakäännökset), Talman hissien käytön, rinnekäyttäytymisen ja rinneturvallisuusasioiden oppiminen ja huomioiminen. Yhden kurssin sisällä kurssilaisten joukko jaetaan ensimmäisestä tunnista lähtien iän mukaan kahteen joukkoon. Nuoremmat LumiWerneri ja vanhemmat AlppiCamp 1.

VAUHTIWERNERI
Kurssin vaatimuksena on joko käyty LumiWernerikurssi tai vastaavien peruslaskettelutaitojen omaaminen sekä taito käyttää Talman eturinteiden hissejä. Ikäsuositus on 5-14 vuotta. 

LUMILAUTAWERNERI (LUMILAUTA 1)
Kurssin alaikäraja on 8 vuotta. Kurssi on tarkoitettu lumilautailua aloittelevalle tai lautailua muutaman kerran omin avuin kokeilleille nuorille. Kurssin tavoitteena on lumilautailun perustaitojen, käännössarjat, rinneturvallisuusasioiden ja hiihtohissien käytön oppiminen kurssin aikana.

LUMILAUTA 2, JATKOTASO
Perusvaatimuksena on LumilautaWernerikurssin käyneen perustaitotaso. Lapsi hallitsee hissinousut Talman teleskooppi-/nappihisseillä. Kurssin tavoitteena on sujuva, vauhdikas lumilautailu ja lumilaudan käsittelytaitojen monipuolinen hallinta.

Kaikki Wernerikurssilaiset saavat välinepaketin vuokraamosta kahdeksi tunniksi (kurssikerta) 15 eurolla.

15 vuotiaat: Katso aikuisten kurssit osio.

JATKOTASO: ALPPI CAMPIT

Kaikkien jatkotason kurssien pituus on aina 5 x 100 minuuttia.

ALPPI CAMP 2 / VauhtiWernerin Jatkokurssi (suosituksena alppisukset)
Kurssi on tarkoitettu 6-14-vuotiaille vähintään VauhtiWernerin käyneille ja kaikki Talman hissit ja eturinteet hallitseville lapsille. Kurssilla keskitytään sujuvaan ja monipuoliseen yhdensuuntasin suskin laskemiseen, leikkaavan käännöksen kehittämiseen saman- ja erisäteisten rytmitettyjen “ratojen” avulla, vapaa- ja vauhtilaskuun, monipuoliseen suksitaituruuden kehittämiseen sekä hyppäämisen perusteisiin.Kurssi toteutetaan vain jos sille ilmoittautuneita on vähintään 5. Kurssin maksimikoko on 18 lasta

RATALASKUTEKNIIKKA JA HARJOITUKSET/ALPPI CAMP 3
Ratalaskukurssi ja harjoitukset on tarkoitettu 8-14-vuotiaille, jotka pystyvät laskemaan vauhdikkaasti leikkaavin käännöksin. Lapsille ja nuorille, joilla on jo VauhtiWerneri Jatkotason taidot taskussaan. Kurssin tavoitteena on tutustuttaa lapset ratalaskutekniikan perusteisiin ja harjoitteisiin erilaisin radoin sekä kehittää samalla edelleen jokaisen omaa rinnelasku- ja suksitaituruutta. Kurssi toteutetaan vain jos sille ilmoittautuneita on vähintään 5. Kurssin maksimikoko on 12 lasta.