Välinevuokraus ja huolto


valinesetti

Lasten vuokravälinesetti (suksilla) kaudeksi (80-130cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun ajan 109€ (norm 129€)! Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 8.4.2022. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. 140 & 150cm lasten sukset loppu. 

 

Lumilautasetti kaudeksi (90-160cm)

130-155cm laudat toistaiseksi loppu.

Lumilautasetti sisältää lumilaudan ja lautakengät hintaan 139€! Välineiden palautus Talmaan 8.4.2022. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin.

Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa. Välineiden nouto Talmasta seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa.

Lasten kausivuokrien (suksisetti) hintaportaat
Lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 109€
Marraskuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 119€
Joulukuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 129€

Huom! Emme varaa välineitä. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa!

Talma Ski välinevuokraamo: 0400-716866 / vuokraamo(at)talmaski.fi