Werneri Park

 Werneri Parkin pulkka- ja tuubipuoli aukeaa loppiaisena 6.1!
 

 

Werneri Park-lumipuuhamaassa lumi pöllyää ja nauru raikaa!
Wernerin laskettelunharjoittelumäki on vielä keskiviikon lumetuksessa eli ei auki.
Wernerin kausikortti 89€ (+ keycard) tämän viikon loppuun!

Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää laskettelupäivä perheen kanssa? Tänä talvena se on entistä mukavampaa sillä Talmasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Vanhemmat ja nuoret voivat nauttia laskettelusta rinteissä ja perheen pienimmille meillä on tarjota lähes hehtaarin kokoinen alue jossa voi lasketella perinteisesti, laskea pulkalla, liukurilla tai snow tubeilla tubekourussa, pyöriä karusellissä ja vaikka mitä! Mikä parasta, tuubit, liukurit, pulkat ja kelkat löytyvät Werneri Parkista valmiina joten omia ei tarvitse tuoda!

Vanhemmat ovat myös tervetulleita mukaan peuhaamaan. Esimerkiksi snow tubet soveltuvat loistavasti myös aikuisten käyttöön. Leikkimielinen snow tube -kisa perheenjäsenten kesken saa punan poskille ja suupielet nousuun.

Rinnettä pääsee siis alas monella eri tavalla mutta ylös palaaminenkin on oma lukunsa. Werneri Parkin sydämenä toimii nimittäin taikamattohissi! Mattohissillä voi kulkea melkein minkä härvelin kanssa tahansa -helposti ja turvallisesti.

Lisäksi Werneri Parkissa voi grillata omia eväitä kodassa tai muilla avotulipaikoilla. Werneri Park yhdistettynä Talman monipuolisiin rinteisiin tarjoaa tekemistä koko perheelle ja koko päiväksi!

Muuta Werneri Parkissa: laskuputki, vaijeriliuku, kiipeilykeskus sekä kaksi karuselliä!

Liput: Voimassaolevalla hissilipulla sisään ilmaiseksi!
1 Päivä = 14Eur
Arki-iltalippu (16-20:30) = 9Eur
Perhelippu (4 henkeä) = 45Eur.

Huom: Werneri Parkin lippuhinnat sisältävät etäkortin. Omalla etäkortilla euron säästö per lippu.
Alle 4v. lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Werneri-syntymäpäiväjuhlat lapsille

wernerinsyndet2017

Tiedustelut ja varaukset: info(at)talmaski.fi

0400-716894